Makrome Örgülü Küre Kesim Kyanit-Oniks Taşlı Boğa Burcu Doğaltaş Kadın Bileklik
Makrome Örgülü Küre Kesim Kyanit-Oniks Taşlı Boğa Burcu Doğaltaş Kadın Bileklik
Makrome Örgülü Küre Kesim Kyanit-Oniks Taşlı Boğa Burcu Doğaltaş Kadın Bileklik

Makrome Örgülü Küre Kesim Kyanit-Oniks Taşlı Boğa Burcu Doğaltaş Kadın Bileklik (T42371)

Para Puan : 0
İndirim Oranı : %45 İndirim
Fiyat : ₺779,90(KDV Dahil)
İndirimli : ₺429,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
₺57,80 'den başlayan taksitlerle
güvenli alışveriş

Adet

Artır Azalt
Üretildiği Maden
:
Doğaltaş
Kullanılan Taş(lar)
:
Kyanit-Oniks
Renk
:
Mavi-Siyah
Ağırlık
:
18 gr.
Uzunluk
:
Ayarlanabilir
Hazırlanma Süresi
:
1 iş günü
 

Ürün Kutusu

Ürününüz Tesbihane logolu koruyucu kutu ile gönderilmektedir. Özel hediye kutusu seçenekleri için menüdeki 'Hediye Kutusu' kategorimizi inceleyebilirsiniz.

Doğaltaş Açıklaması

Kyanit: Pozitif düşünce üzerine oldukça etkili bir taştır. Mutluluk, kendine güven üzerinde olumlu etkisi vardır. Geçmişten günümüze şans taşı olarak bilinir. Kullanan kişiyi koruyucu etkisi vardır. Sükunet ve iç huzur sağlar. Negatif enerjiyi emer ve pozitife çevirir. Çakraları dengeler ve uyumlu olmasını sağlar. Özellikle 5. çakrayı çalıştırır ve boğaz bölgesi sorunlara iyi geldiği bilinmektedir. Yastığın altına konarak uyunduğunda bilinçli rüya görülmesini ve görülen rüyanın hatırlanmasını sağlar. Kişiyi zararlı gözlerden ve nazar’dan genel olarak koruyucu etkisi vardır. Duygusal ve ruhsal gelişime destek verir. Aşırı sinirli olanları dengelerken, zihin karışıklığını da önler.

Oniks: Şifalı taşlar arasında siyah renk grubunda yer alır. Pozitif düşünce üzerinde çok etkilidir. Konsantrasyonu sağlar. Kadın-erkek ilişkilerini dengeler ve kuvvetlendirir. Kötü kaygılara karşı etkilidir. Gelecek kaygısını da yok eder. Kişinin bağımlılıklarından kurtulmasına yardımcı olur. Nazara karşı kullanılır. Kişiyi enerjisiyle destekler. Şans taşı olarak da bilinir. İnsanları aşırı yoğun duygulardan korur ve hata yapma riskini azaltır. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR